Γιάννης Αθανασόπουλος

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος είναι ιδρυτής της REPEBU και Senior Trainer στην nlpgreece®. Ειδικεύεται στην εκπαίδευση στελεχών και τη δημιουργία mindset & τρόπου σκέψης. 

Ως Μηχανολόγος Ναυπηγός, με MBA από το Manchester Business School, ξεκίνησε την καριέρα του από τη ναυτιλία και πέρασε γρήγορα στη βιομηχανία παραγωγής σιδήρου στην Ελλάδα και Βαλκάνια.

Αναγνωρίζοντας τη μετασχηματιστική δύναμη των ανθρώπων στον επιχειρηματικό κόσμο, ο Γιάννης αφοσιώθηκε στην επίτευξη αλλαγών μέσω της βελτίωσης των μεθόδων εργασίας και των λειτουργιών των ατόμων. Η εξειδίκευσή του έγκειται στην αναδιοργάνωση τόσο των ανθρώπων όσο και των επιχειρήσεων για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των επαγγελματιών, των στελεχών, των επιχειρηματιών και των ιδιωτών.

Ο Γιάννης είναι πιστοποιημένος σύμβουλος και εκπαιδευτής από την Παγκόσμια Κοινότητα Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής του NLP του Πανεπιστημίου NLP στο UCSC, εγκεκριμένος από τους R. Dilts & J. DeLozier και πιστοποιημένος New Code NLP Practitioner. Επιπλέον, από την Mindset Maps International στο Success MindsetMaps™ Inventory, ένα πρωτοποριακό εργαλείο ηγεσίας και επιτυχίας στον επιχειρηματικό στίβο, Coach στη Relation Emotional Therapy & Coaching (RETaC) και έχει συμμετάσχει σε Hypnotic master classes

Συνεισφορές

Μια από τις αξιοσημείωτες συνεισφορές του Γιάννη είναι η ανάπτυξη τουYmodel™, ενός καταχωρισμένου μοντέλου λήψης αποφάσεων. Είναι συχνά προσκεκλημένος ομιλητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και κατέχει θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του Manchester Business School. Ο Ιωάννης είναι μέλος καταξιωμένων επαγγελματικών κοινοτήτων, όπως η Παγκόσμια Κοινότητα Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής του NLP, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του NLP, η Ευρωπαϊκή Κοινότητα του NLP και το Ελληνικό Συμβούλιο του NLP.

Σύμφωνα με τη δέσμευσή του στον εθελοντισμό, ο Γιάννης στηρίζει ενεργά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κινουμένων Σχεδίων Animasyros ως Συντονιστής Εθελοντών κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου του.

Τοποθεσία

Αν και το φυσικό γραφείο της REPEBU βρίσκεται στην Αθήνα, οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε όλο τον κόσμο, αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Απαιτείται ευχέρεια στην αγγλική ή την ελληνική γλώσσα και οι συμμετέχοντες πρέπει να επιδείξουν προθυμία να διευρύνουν τις ζώνες άνεσής τους και να υιοθετήσουν μια νέα νοοτροπία.

ERASMUS+

Ο Γιάννης έχει συμμετάσχει ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα ERASMUS+ της ΕΕ, εστιάζοντας στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για αποτελεσματικές μεθοδολογίες επικοινωνίας για τους γιατρούς και τη διαχείριση του άγχους στον εργασιακό χώρο.

Ομάδα

Ο Γιάννης υποστηρίζεται από μια αφοσιωμένη ομάδα που μοιράζεται την ίδια νοοτροπία και είναι έτοιμη να συνεισφέρει σε έργα σε διάφορες τοποθεσίες. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, με πρωταρχική εστίαση στην εκπαίδευση ατόμων για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να αναπτύξουν μια νέα νοοτροπία.

Οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούμε

© All Rights Reserved.