Τα συναισθήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας, στις σχέσεις μας και στο πως αντιδράμε. Η διαχείρηση των συναισθημάτων με τη μεθοδολογία RETaC μπορεί να ανασχηματίσει αυτές τις ασυνείδητες συναισθηματικές συνδέσεις. Με τη χρήση του RETaC διερευνούμε ποια συναισθήματα αναδύονται σε καταστάσεις, σε σχέσεις και τα διαχειριζόμαστε.

Μια από τις ικανότητες & δυνατότητες του εγκεφάλου μας, είναι να είναι προετοιμασμένο ώστε να μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε. Έτσι και με τα συναισθήματα, που είναι το μέσω το οποίο θα μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε ικανοί, άξιοι, δυνατοί αλλά μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άσχημα, ανίκανοι και ανάξιοί.

Μέσα από τη διαχείρηση των συναισθημάτων και της συγκεκριμένης μεθοδολογίας, εντοπίζουμε τις ασυνείδητες προβλέψεις που κάνουμε για τον εαυτό μας και τους άλλους. Αυτό συμβαίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να αλλάξουμε δομικά αυτές τις προβλέψεις και τα συναισθήματα που σχετίζονται με αυτές.

RETaC : Relation Emotion Therapy and Coaching

RETaC για τον εαυτό σας ή τη σχέση σας

Εύκολα κάποιος αντιλαμβάνεται ότι το πως αισθανόμαστε συνδέσει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό μας κόσμο, την αλληλεπίδρασή τους αλλά και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το τρόπο που διαχειριζόμαστε εμάς και τις καταστάσεις.

Με ατομικές συνεδρίες RETaC μπορείτε να αλλάξετε τους φόβους & τις ανασφάλειες. Να τακτοποιήσετε θέματα σχέσεων που φαίνονται δύσκολο να λυθούν.


Είμαστε στη διάθεσή σας να απαντησουμε σε κάθε σας ερώτηση